مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف خانمم

زنم بعد از یک سال از ازدواج هر چند مدت خانه پدرش میرود تا اینکه بعد 9ماه ازدواجمون صاحب فرزند پسر شدیم پسرم 3 ماه دارد و خانمم باز هم به دلایلی قهر کرده و من را از فرزندم جدا کرده و من تمایلی به طلاق ندارم با سختی این زندگی و وسایل و مخارج عروسی را فراهم کردم و آبرویم را دوس دارم ترس از قضاوت دیگران دارم اما ایشان پا فشاری میکند که طلاق بگیرد و اقدام کرده آیا در نهایت پسرم را دادگاه به من میدهد زنم داره در حقم ظلم میکند من تنها شدم دلم برای پسرم تنگ شده آیا دادگاه این حق را به من میدهد که پسرم پیشم باشد هر کاری لازم باشد برای رفاهش انجام میدهم و درخواست طلاق یک طرفست آخر عاقبت من کارگر چه میشود که هر چی برای زندگیم تلاش کردم میخواهن به تاراج ببرند این ظلم بزرگیست قسط وام ازدواج کرایه خونه پول آب برق گاز لباس خورد و خواراک طلا لباس برای زن
بخدا حتی یک شورت هم برای خودم نخریدم اما حاضرم تمام اعضای بدنم را بدهم اما پسرم را بدهند.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
خانم شما همسر شرعی و قانونی شماست و می بایست در تمکین شما باشد لذا اگر منزل را ترک کرده و به خانه پدری رفته و از ملاقات فرزندتان جلوگیری میکند ابتدائا می بایست دادخواست الزام به تمکین زوجه و برگشت به زندگی رابدهید
درمورد فرزندتان تا7 سالکی حضانت بعهده مادر می باشد اما حتی در صورت جدایی و طلاق پدر حق ملاقات با فرزند خویش را دارد و خانم نمیتواند ممانعت کند که جنبه کیفری نیز بهمراه دارد
موفق باشید