مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت دیه و ارش

سلام من در تصادفی در قسمت پشت سر 7 تا بخیه و استخوان لگنم از سه جا شکست که سه پلاتین مادام العمر دارم و چند ماه فیکساتور اکسترنال داشتم و قبل از عمل بیست روز هردو پای من در کشش بود... و بعد از عمل عصب پای چپ اسیب دیده که از مچ قادر به حرکت به بالا نیستم...پزشک قانونی بعد از دو مرحله معاینه مجدد برای من ارشC تعیین کرده...یعنی ارش تفاوتی با دیه دارد و علاوه بر دیه شکستگی مبلغی اضافه بر سازمان به من تعلق میگیرد؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بله ارش بادیه تفاوت داردوآن مبلغی است که بین دیه ونقص عضوی است که به شماواردشده وبایدبه شماپرداخت شود