مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام
من برادر خانمم با ماشین خودش که دارای بیمه نامه هست تصادف کرده و فوت شده ولی گواهینامه نداشته میخواستم بپرسم ببینم دیه بهش تعلق میگیره یا نه ؟
تصادفش هم از جاده خارج شده و چپ کرده به کسی نزده

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.با توجه به این که راننده خودش مقصر بوده و فاقد گواهینامه‌رانندگی میباشد،متاسفانه استفاده از بیمه شخص ثالث جهت دریافت دیه ممکن نمیباشد.

مرتضی غلامی

جناب آقای مرتضی غلامی :

راننده مقصر فاقد گواهینامه بهش دیه تعلق ن

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام متاسفانه خیر
طبق قانون بیمه شخص ثالث، درصورتی‌که راننده مقصر حادثه گواهینامه نداشته باشد، هیچ‌گونه دیه‌ای به او تعلق نمی‌گیرد