مشاوره حقوقی رایگان - زنم‌به میل‌خودش میخواهد جدا شود طلاق بگیرد

با سلام طلاق یک طرفه امکان پذیر است آیا من با زحمت و عرق ریختن توانستم عروسی براش بگیرم و تمام وسایل خانه ماشین گرفتم کار میکنم و زندگی ام را دوس دارم اما او مرا از فرزندم محروم کرده و به خانه پدرش رفته من تمایلی به طلاق ندارم او به زور داره طلاق میگیره پسرم را دوس دارم او روح من است آیا درست است مرا از او و او را از من جدا کرده من طلاق نمیدم چون زحمت کشیدم عرق ریختم سرما گرما کشیدم پسر 3 ماهه ام خدای روی زمینم است تکلیف من بیچاره چیست.

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

سلام
به نظر بنده ابتدا از راه صلح و سازش و مذاکره از طریق بزرگتران سعی در بازگشت زوجه به منزل کنید در غیر این صورت از طریق دادگاه دادخواست الزام به تمکین زوجه دهید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن درسه حالت میتواند اقدام به درخواست طلاق کند یا باستنادشروط ضمن العقد وکالت درطلاق یا وکالت درطلاق یابرمبنای عسرو حرج و سختی