مشاوره حقوقی رایگان - توقف حكم مهريه

سلام؛ خانم بنده مهريه خود را در دو بخش به اجرا گذاشته و پس از محكوميت، درخواست اعسار براي بخش اول داده كه قبول شد و براي بخش دوم نيز در حال طي مراحل اعسارم. الان عنوان كرده كه براي زندگي، حاضر است پرونده ها را متوقف كند و نه اينكه ببخشد. آيا با اين كار من مي توانم خودروي توقيف شده خود را آزاد كرده و بفروشم؟ اگر ملكي داشته باشم كه البته جزو مستثنيات دين نيز ممكن است قرار گيرد چطور؟
و اگر جواب مثبت است آيا در آينده ادعاي فروش مال غير نمي كند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

برای رفع توقیف به رضایت همسرتان نیاز دارید اگر ایشان در دادگاه رضایت دهند به رفع توقیف شما می توانید خودرو خود را بفروشید. بعد از فروش چند حالت دیگر هم به وجود می آید که از حوصله این مشاوره خارج است. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید