مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین بعد تصادف

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
یه مشکلی داشتم میخواستم بهم کمک کنید

چند شب پیش شاگرد وسیله نقلیه سنگین باربری که فاقد گواهینامه بوده است ماشین را بدون اجازه مالک ماشین حرکت داده است
در حین جا به جایی ، وسیله نقیله سنگین با خودروی سانتافه ای تصادف می کند ....
و سوال آیا تا پایان حل این ماجرا وسیله نقلیه سنگین در پارکینگ نگهداری می شود یا خیر ؟
لازم به ذکر است که آن شب کروکی سازشی نوشته شد و همان شب ماشین رو توقیف نکرده اند

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خیر نیازی به توقیف خودرو نیست و بدون دستور دادگاه اجازه توقیف ندارند