مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت در معامله خودرو

با سلام. ممنون میشم جواب سوالمو بدین و بهم کمک کنید.
بنده خودرویی از شخصی خریدم و طرف ماشینو به شرط بدون رنگ و ضربه به من فروخت بعد از معامله به کارشناسی مراجعه کردم و متوجه رنگ و ضربه خودرو شدم. شکایت کردم و چون شاهد داشتم احتمالا حکم به نفع من صادر میشه. میخواستم بدونم جدای از اون میزان وجهی که کارشناس به عنوان ارش در نظر گرفته آیا در این مدت دعوا که تقریبا 3ماه طول کشیده میتونم مطالبه خسارت کنم؟ تحت چه عنوانی؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مطالبه خسارات دادرسی و قیمت پرداختی خودرو به نرخ روز امکانپذیر است