مشاوره حقوقی رایگان - چطور جداشم

سلام

من همسرم دچار بیماری صرع هستش
و ما دوساله عقدیم و 9 ماه عروسی کردیم تو این مدت شوهرم فقد یکبار با من رابطه برقرار کرده

شوهرم بیماریشو ازم پنهون کرده بود من تو خونه متوجه شدم

اما خودش میگه خودمم نمیدونستم ازدواج کردم اینجور شدم

فقد یکبار دکتر رفت که مشخص شد داخل سرش کیس مادر زادی هس

شوهرم حاضر نیس بره دکتر خودشو مداوا کنه
چون شوهرم بی اختیاری ادرار هم گرفته از بابت همین صرع

زندگی برای من تو این 9 ماه واقعا سخت شده بود شوهرمم دکتر نمیرفت که خوب شه
من درخواست طلاق دادم
پرونده مارو فرستادن شورای حل اختلاف
اونجا ازش تعهد گرفتن که در حضور من بره خودشو مداوا کنه اما انگار نه انگار خسته شدم. شوهرم درخواست تمکین کرده فردا باید برم دادگاه برای عدم تمکینم

نمیدونم چرا تو پروندم بیماری صعب العلاج رو نوشتن .
یکی از اشنایان واسطه شد که در قبال دادن مقداری از مهریم و منم با بخشیدن مهریم طلاق توافقی بگیریم
اما اونا قبول نکردن و گفتن تا اخر عمر طلاق نمیدیم و مهریتم قسطی میدیم. من چیکار کنم اخه؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دربیماریهایی که یکی ازطرفین قبل ازازدواج پنهان کرده ودررابطه زناشویی تاثیربگذاردزن باارائه مدارک دادخواست فسخ ازدواج رامیتواندبدهد.