مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به ابروریزی در محل کار اطرافیان

سلام من با یه اقایی ارتباط داشتم که الان بعد از تمام شدن رابطه کلی پیامک تهدید به ابروریزی با عکسهای من داشته که خودش از داخل گوشیم برداشته و تهدید به این که توی محل کارم ابروی منو میبره یک دفعه یک میلیون ازم پول گرفت که نیاد محل کارم ولی باز هم ادامه داد به تمام اطرافیانم حتی فامیل های درجه یک م عکس هایی داخل گوشیم داشتم رو نشون داده و خیلی الفاظ رکیک گفته و پیامک های فحش و تهدید میده چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تمامی این ها جرم است واز طریق دفاتر خدمات الکترونیک میتوانید از وی شکایت کنید اما در صورتی که عکس ها مربوط به رابطه نامشروع هست و مطلقه نمیباشید شکایت بکنید به ان موضوع نیز رسیدگی میشود