مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دیه

سلام

این نظریه پزشکی قانونی هستش میخوام بدونم مبلغ دیه تقریبا چقدر میشه؟

شکستگی زند زیرین دست راست یک مورد مشهود است ک بعد از عمل جراحی با التیام بهبود یافته است
نسخ و نرم ابزار پزشکی به کار رفته در این عمل دو درصد یک دیه کامل است.

تقریبا این متن نامه پزشکی قانونی هستش.

دستم عمل شده و پلاتین

پلاتین هفت سوراخه با شیش تا پیچ تو دستمه.

تقریبا هم بگین چقدر میشه ممنون میشم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

دیه :
66،000،000 ریال
سال :
دیه کامل در سال مربوط :
3،300،000،000 ریال
مستندات :
از قانون مجازات اسلامی :
ماده 549 : موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.
ویژگی ها :
درصد مورد نظر از دیه :
٪ 2