مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری

سلام دو نفر به صورت شراکت پنجاه پنجاه مغازه ای باز کرده ایم که هرکدام روزانه به صورت شیفتی 6ساعت در مغازه کار میکنیم و ماهیانه هر نفر 8000000 تومان از مغازه برمیداریم اگر یک نفرمان به علت شغل دیگری که نفر مقابل دارد بیشتر در مغازه باشد باید ساعتی چند اضافه کاری بردارد؟ باتشکر

پاسخ ها :

زهرا افشاری پور

زهرا افشاری پور :

استان :

باسلام
میتوانید به تناسب درامد مغازه برای ساعات کاری ،قیمت تعیین کنید و طبیعتا هرکسی بیشتر حضور دارد طبق همان نسبت اورده و درامد،بیشتر برداشت داشته باشه.بنوعی از شریک دیگر حقوق بگیرد