مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری

سلام دو نفر هستیم به صورت شراکت پنجاه پنجاه مغازه ای باز کرده ایم که هرکدام قرار است نفری شش ساعت در مغازه باشیم و هر نفر ماهیانه 8000000 تومان ا زمغازه برمیداریم اگر یکی از ما به خاطر شغل دیگری که دارد هر روز دو ساعت بیشتر از نفر مقابل در مغازه باشد به ازای هر ساعت چقدر اضافه به او تعلق میگیرد

پاسخ ها :

سید احمد میری یوسفخانی

سید احمد میری یوسفخانی :

سلام 8 میلیون را تقسیم به 30 کنید و حاصل را تقسیم به 8 ساعت کاری،تا تعیین شود به 2 ساعت چقدر اضافه کار تعلق می گیرد.