مشاوره حقوقی رایگان - قباله‌ ازدواج

با سلام. از آن جا که قباله‌ی ازدواج تنها در یک نسخه صادر می‌شود، به راستی حق نگهداری آن با کیست؟ زن یا شوهر؟ درست است که این دو زیر یک سقف زندگی می‌کنند و نگهداری نزد این یا آن معنا ندارد، ولی در حالت خاصی که برای من پیش آمده کمی من را پریشان کرده است.
زن من خانه را ترک کرده و قباله را هم با خودش برده. برای درخواست الزام به تکمین به دفتر قضایی که رفتم گفتند اگر پس از فرستادن تمکین‌نامه او برنگشت، برای پیگیری و گام بعدی باید قباله را هم بیاورم. روی هم رفته، کارکرد قباله چیست و به چه درد می‌خورد؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

به دفتر ازدواج صادرکننده مراجعه و رونوشت نکاحیه اخذ شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید از دفتری ازدواج یک رونوشت از سند ازدواج بگیرید.که همان اعتبار سند قبلی را دارد.