مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدیدنظر

سلام یه ماه پیش متهم پرونده کلاهبرداری به رای بدوی اعتراض زده با وجود گذشت یه ماه از اعتراض متهم هنوز پرونده کیفری به دادگاه تجدیدنظر ارسال نشده و منشی دفتر قاضی هم هیچ گونه همکاری در زمینه پیشرفت پرونده انجام نمیدهد! لطفا بفرمایید که باید از چه طریقی اقدام کنیم تا پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع داده شود؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با توجه به اطاله دادرسي اين مورد معمول ميباشد ولي ميتوانيد با نوشتن يك لايحه از رييس دادگاه تقاضاي رسيدگي سريع را خواستار باشيد

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بایک لایحه نزدرییس شعبه بروید