مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری سارق

سلام. من با دوستانم خونه خودم بودیم. بعد یکی از دوستان با دوغ به ما ماده خواب آور داد. خوردیم و ما که بیهوش بودیم تلویزیون، کامپیوتر و پول و از این چیز ها از من برداشته و برده.
حالا من تازه شکایت کردم. پسر هم فراری هست. خواستم ببینم من جاش رو پیدا کردم. تهران هست. چطور میتونم برم دستگیرش کنم؟ آیا نیاز به حکم دارم یا همون به 110 اطلاع بدم میگیرنش؟ من خوزستان هستم و شکایتم هم خوزستان هست.

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شکایت سرقت در خوزستان مطرح سپس درخواست نیابت قضایی به تهران داده شود