مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خانه مستثنیات دین بابت مهریه

سلام، وقت بخیر.
خانم بنده حدود دو ماه پیش رفته خونه پدریش و خیلی سریع از طرف اجرای ثبت خانه ای 50 متری که دو دونگ آن به نام خودش هست و 4 دونگ آن به نام من هست رو توقیف کرده. شورای حل اختلاف برای استرداد جهیزیش هم رفته، حالا سوال من این هست آیا میتونه این 4 دونگ خونه که تنها دارایی من هست و داخلش زندگی می کنیم رو جای مهریه بگیره؟
میتونه به بهانه این که دو دنگش به نام خودش هست اجازه نده من در اون خونه زندگی کنم؟
من چه کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. به اجرای ثبت مراجعه کنید و به توقیف منزل اعتراض کنید. اگر فقط همین خانه را دارید جزء مستثنیات دین است. در مورد سوال دوم بله ایشان می توانند علیه شما دعوی خلع ید مطرح نمایند ولی خودشان نیز نمی توانند در آنجا زندگی کنند.