مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

میخوام بدونم اگه خودمون با شوهرم صحبت بکنیم و به نتیجه برسیم سر طلاق توافقی آیا همچین چیزی میشه و امکانش هست؟
اگه اینجا به توافق رسیدیم چه مراحلی رو باید طی کنیم؟
من باید اقدام بکنم بعد از توافقمون یا شوهرم؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بايد توسط وكيل انجام شود و دو طرف موافق و براي مهريه و حضانت فرزندان نيز توافق شده باشد

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

هردوبایددادخواست طلاق توافقی باتوافق برسرمهریه ونفقه وجهیزیه وبچه تنظیم وتقدیم داترالکترونیک قضایی بدهید

پرسشگر :

من بچه ندارم

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام بامراجعه به دادگاه ومعرفی به مرکز مشاوره اقدام به تقدیم دادخواست طلاق توافقی باید بدین وپس از صدور حکم ومراجعه به دفتر خآنه طلاق اقدام کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. باید با در دست داشتن مدارک ازدواج و کارت ملی و شناسنامه هر دو به اتفاق به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و بعد از 48ساعت دادگاه تعیین شعبه می‌کند و جلسه ای تشکیل می شود و از طرفین در مورد توافق پرسش می شود و در دادگاه همه موارد توافقی درج می گردد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جهت طلاق توافقی مانندسایرطلاق هابایدبه دادگاه خانواده مراجعه کنید ودادخواست طلاق تواففی را ابتداعا ازطریق دفاترخدمات قضایی به دادگاه خانواده ارسال کنید سپس یک جلسه باید درمرکز مشاوره که دردادگاه خانواده است معرفی میشودوبعدهم به ازمایشگاه وسرانجام جلسه دادگاه وصدورگواهی عدم امکان سازش ومعرفی به یکی از دفاترطلاق