مشاوره حقوقی رایگان - صدور شناسنامه

با سلام.
من 7 سال پیش یک دختر افغان را صیغه کردم. خانواده ام از ازدواج من خبر نداشت. با اصرار من و با عدم رضایت خانواده اش، او را به خانه خودم آوردم. الان یک بچه 6 ساله دارم و خانواده ام آن زن افغان را نمی‌پذیرد. همسرم غیر قانونی در ایران زندگی میکرده و هیچ مدرکی نداشته. حالا آیا میتوانم برای او شناسنامه بگیرم؟ برای فرزندم چطور؟ آیا می‌شود اسمشان را در شناسنامه خودم وارد نکنم؟
ممنون

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام برای فرزندتان میتوانید. برای همسرتان باید مراحل قانونی را طی کنید