مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه ایرانی برای اتباع افغانستانی

سلام من دختری 18ساله هستم متولد تهران بیمارستان مهدیه و پدرم هم 22 سال پیش از اردوگاهی در ایران اجازه نامه ورود با ایران گرفته تا ورودش به خاک ایران قانونی بشه من هم هیچ سو سابقه ای ندارم و تاکنون از ایران خارج نشدم و گواهی تولد ندارم اما به احتمال زیاد بیمارستان در بایگانی تولد منو ثبت کرده و هنوز هیچ اقدامی برای اخذ شناسنامه ایرانی نکرده ام میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم شناسنامه دائمی ایرانی بگیرم ممنون

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بایدطزح دعوی اثبات نسب والزام به صدور شناسنامه مطرح کنید