مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ رای دیوان عالی

با سلام و خسته نباشید
در سامانه خدمات الکترونیکی در مورد پرونده طلاق از طرف خانمم که من اعتراض کرده بودم و به دیوان رفته بود یه خط از طرف دیوان نوشته شده بود که پرونده به دلیل نقض تحقیقات نقض گردید و به دادگاه تجدید نظر برگشت شده
ولی توی سامانه ابلاغ الکترونیکی رای دیوان نیومده که ببینم دیوان دقیقا به همون مواردی که من در فرجام خواهی اعتراض کردم ایراد گرفته به دادگاه تجدید نظر و نقض پرونده اعلام کرده یا غیر از این بوده
خواست بدونم اصولا رای دیوان عالی به من ابلاغ نمیشه و فقط مستقیم به دادگاه تجدید نظر ابلاغ میشه یا خیر باید به من هم ابلاغ بشه ؟
و سوال اخر اینکه معمولا در این طور موارد دادگاه تجدیدنظر رای قبلی خودش و بخاطر نقضی که دادگاه دیوان گرفته نقض میکنه یا نه ؟
ممنون از لطف شما بزرگواران

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

رای دیوان به شمادراین موردابلاغ نمیشه بایدبه دادگاه برویدوپرونده راببینید.دادگاه وقاضی استقلال درقبول یاعدم قبول رای دیوان داردولی معمولامیپذیرد