مشاوره حقوقی رایگان - سفارش لوازم ورزشی

سلام ببخشید من هشت ماه پیش از یه فروشگاه لوازم ورزشی یک میلیون و هفتصد میز پرس، هالتر و وزنه سفارش دادم میزش آماده بود ولی وزنه و هالتر رو گفت سفارش میدم یه هفته دیگه میرسه میفرستم واست الآن هشت ماه میگه هفته دیگه بهانشم اینه که اون مدل وزنه که من میخوام کمیاب ولی چندتا فروشگاه میشناسم که دارن من تو این مدت میخواستم سایز عضلانی ام را افزایش بدم و خیلی ضرر کردم یه چیزی معادل دو میلیون آیا من حق دارم وقتی سفارشمو تحویلم داد دو میلیون بابت ضرر و زیان یا خسارت ازش بگیرم یا کمتر یا این حق رو ندارم

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام به قرارداد بستگی دارد اگر قرارداد ندارید با جلب نظر کارشناس میتوانید