مشاوره حقوقی رایگان - حکم عمومی تصادف حین کار

با سلام
سال پیش برای یکی از کارگران من در حین انجام کار تصادفی روی داده و کارگر مربوطه فوت کرد. در حین کار در اتوبان نفر مربوطه با یک دستگاه سواری برخورد نموده و فوت نموده است. دادگاه راننده سواری رو 75درصد و بنده رو 25 درصد مقصر تشخیص داده است. حالا سوال اینجاست که برای بنده حکم عمومی هم در نظر گرفته میشه یا فقط همین 25 درصد؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.با توجه به اینکه اتهام شما تسبیب در قتل شبه عمدی میباشد موضوع دارای جنبه عمومی بوده لکن به احتمال قوی به پرداخت جزای نقدی محکوم شوید.