مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه کفن و دفن مادرم که تحت تکفل و بیمه من بوده

من در سال 1382 بازنشسته اموزش و پرورش شدم .. مادرم در سال 1395 فوت نمودند همون موقع مدارک و پرونده دریافت هزینه کفن و دفن را در اداره بازنشستگی اموزش و پرورش تشکیل دادم و مرا در لیست انتظار تامین اعتبار از سوی دولت قرار دادند البته مادرم تحت تکفل و بیمه درمانی من بوده است ولی تا کنون 19 مهرماه 1399 پولی به حسابم نریخته اند .... تقاضا دارم در این مورد مشاوره دهید .... سپاس از شما

پاسخ ها :

دریافت هزینه کفن و دفن بازنشسته آموزش و پرورش هزینه کفن و دفن مستمری بگیر هزینه کفن و دفن متوفی هزینه کفن و دفن