مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخلیه

مغازه پدر خانمم چهارساله دسته منه
و کاسبی موفقی دارم. الان با خانمم اختلاف پیدا کردم. ایشون هی فشار میاره که مغازه خالی کن و اجاره بها این چهار سالو باید پرداخت کنی. هیچ قرادادی هم بین ما نیست و مغازه رو همینجوری دادن بمن که بیکار نباشم
با توجه به اینکه من کسب موفقی دارم و قراردادی بین ما نیست و اجاره بهایی پرداخت نکردم ایشون میتونه حکم تخلیه بگیره؟
اجاره بها این چهار سال چطور؟
حق کسب و پیشه بمن تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ایشان میتوان در صورت که سند داشته باشد حکم خلع ید و اجرت المثل ایام را مطالبه کند