مشاوره حقوقی رایگان - زمان حکم تخلیه مغازه بدون شاهد

باسلام و ارادت مغازه ای از طریق دفترخانه اجاره داده شده بدون شاهد یک هفت سال جاری موعد اجاره تمام شده از زمان اقدام حداکثر برای حکم تخلیه چقدر زمان میبرد ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
از طریق شورا پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا موعد تخلیه زمانی است که قرارداد اجاره تمام شده باشد مگر مهلتی به مستاجر داده شود که در اینصورت طبق توافق انجام می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد نهایت یکماه امکان تخلیه وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر از طریق دفترخانه تخلیه صورت پذیرد ودرخواست اجراییه صادر شود حداقل یک ماه تا چهل وپنح روز

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با پایان مدت اجاره امکان تخلیه فوری وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان مشخصی ندارد . اگر مدارک کامل باشد در شورا میتوانید داخواست دهید