مشاوره حقوقی رایگان - گوشی دزدی

با سلام چند وقت پیش گوشی من و تو مغازه دزد برد بدون اینک متوجه بشم اول رفتم داخل سایت ردیابی گوشی ثبت نام کردم که بعد از مدتی پیام اومد داخل گوشی سیم کارت انداختن و ردیابی شده از صاحب خط شکایت کردم و پرونده من از کلانتری انتقال داده شد دادگاه طرف گرگان بوده از دادگاه تهران نامه زدن به دادگاه گرگان که پیگیری کنن پیامی برای من نیومد ک اونجا حضور پیدا کنم در نبود من طرف و دادگاهی کردن و گفتن که بی گناه و فقط خط به نامش بوده اما امروزه بدون کارت ملی و حضور خود شخص خط داده نمیشه و من به رای قاضی اعتراض زدم اما بازم اعتراضم رد شد و رای قطعی دادن بهش
سوال من اینه ک ایا بازم میشه اعراض زد و راهکاری وجود داره برای پیگیری پرونده؟

پاسخ ها :

پیگیری سرقت گوشی سرقت گوشی سرقت