مشاوره حقوقی رایگان - رجوع به مهریه

با سلام و احترام
بنده یک زن مطلقه هستم . دو سال پیش با آقایی به دفترخانه ازدواج مراجعه نمودیم و عقد موقت خواندیم . بعد از مدتی همسر اول ایشان مطلع شد و با بنده تماس گرفت که من همسرم را دوست دارم و قصد جدایی ندارم از زندگی من برو بیرون. در پی این قضیه به اصرار آن آقا (که البته قبلا جور دیگری وانمود میکرد )
که زندگیم برآشفته شده به همان دفترخانه مراجعه نموده و مهریه خود را بذل کرده و عقد موقت فسخ گردید. البته بنده حاضر به بذل نبودم و ایشان به بنده قول دادن که در حال حاضر توان پرداخت ندارند و بعدا به صورت خورد خورد مبالغی را به حسابم واریز مینمایند . و من هم برای اینکه زندگی آن زن به هم نریزد قبول کردم .
اما الان بعد از گذشت دو سال دریغ از یک ریال
ضمنا مهریه بنده 50سکه بوده است .
آیا بنده میتوانم به مهریه خود رجوع نمایم یا خیر ؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام سرکار خانم وقتی بذل کردید نمی‌تونید از مابذله رجوع کنید نباید بذل می‌کردید امیدی برای رجوع از مابذله وجود ندارد