مشاوره حقوقی رایگان - قتل

سلام بردار من چندوقت پیش در خونه دستگیر میشه بجرم قتل که خودش قتلی انجام نداده الان در زندان اراک 8ماه زندان موقته و قاضی براشون حکمی صادر نمیکنه و تکلیفش مشخص نیست و میگه تا قاتل گیر نیاد شما باید اینجا باشین دونفر تو زندانن که برای برادر من امضا بیگناهی هم کرده و گفته که اون اصلا تو اون صحنه نبوده و هیچ کس پاسخ گویی ما نیست من اهل خوزستانم و متاسفانه به اراک دسترسی ندارم لطفا یه راهنمایی به بنده بکنیدکه درصورت نیاز وکیل بگیرم چون برادرم میگه وکیل فعلا نیاز نیست

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در خصوص اتهام قتل حتما به وکیل نیاز دارید ضمن اینکه وکیل تسخیری نیز برای ایشان تعیین شده است.