مشاوره حقوقی رایگان - سلام از نظر کارشناس دادگستری منزل مستقل باید دارای چه شرایطی باشد؟؟

سلام من زوجه هستم شوهرم برام عدم تمکین زده ورای اول به ضرر من صادر شده چون خونه ای که در حال حاضر شوهرم درآن زندگی میکنه از لحاظ درب ورودی حیاط پله ها و بالکن با خونه مادرشوهر و برادر شوهر مشترک است من میخواهم دادخواست خونه مستقل رو بدهم به نظر وکلا محترم الان این خونه مستقل حساب میشود یا مشترک و در دادگاه تجدید نظر چقدر رای به نفع من برمیگردد؟؟ و شوهرم ضرب و جرح هم داشتند و برگه پزشکی قانونی موجود میباشد همچنین ایشان در شورا تعهد دادن که ضرب و جرح پرهیز کنند و خانه مستقل برای من در حد امکان فراهم نماینند

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله معمولا به این نوع منزل ها که بصورت بالاخونه هستن عنوان منزل مستقل میدن شما بیشتر روی ضرب و جرح تاکید کنید