مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام وقت بخیر شوهرم در شهر دیگه ای کار میکرد و وقتی برگشت بدون اجازه من وسایل خونم رو به خونه پدرش برد و در این زمان من در خانه پدریم بودم و میخاد من رو مجبور ب زندگی در خانه پدرش بکنه که یک اتاق و پذیرایی و اشپز خانه دارن که مشترک با اونا هست و من درخواست نفقه دادم و اون هم درخواست ب تمکین داده ایا اگه برنگردم ناشزه محسوب میشم یا دادگاه حق رو بمن میده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده تمکین درخواست تهیه منزل مستقل بدهید اگر منزل در شأن شما تهیه نکند دعوای تمکین وی رد خواهد شد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای الزام‌به تمکین باید خانه ای مستقل با اثاث البیت مناسب شان شما تهیه کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به خواست خودتان و با اراده خودتان زندگی مشترک را ترک کنید ناشزه محسوب میشوید و نفقه تعلق. نمیگیرد . ولی اگر به علت درگیری لفظی و یا فیزیکی بوده و یا شما را از خانه بیرون کرده شما میتوانید نفقه درخواست کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج مکلف است مسکن متناسب با شان زوجه تهیه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیررر ناشزه محسوب نخواهید شد و دادخواست زوج رد خواهد شد
زوج مکلف است که یک خانه مستقل و در شان زوجه تهیه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما حق دارید منزل مجزا داشته باشید و با ان شرایط محکوم به تمکین نمیشوید