مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

سلام برای من همچین پیامکی اومده مالک محترم خودرو شماره ..... پیرو ارسال پیامک قبلی پلیس به دلیل بی توجهی به اخطارهای پلیس مبنی بر عدم تکرار جرم کشف حجاب در خودرو (تکرار مجدد و یا عدم مراجعه ) برابر قانون خودرو شما در لیست توقیف قرار گرفته است جهت پیگیری و تعیین تکلیف با دردست داشتن مدرک هویتی و مالکیتی به تزدیکترین مرکز پلیس امنیتی محل زندگی خود مراجعه نمایید. میخواستم بدونم الان برم اونجا ماشینم و توقیف میکنن .

پاسخ ها :

پیامک توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی کشف حجاب در خودرو مراجعه به پلیس امنیت اخلاقی پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو خودرو