مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب در خودرو

امنیت اخلاقی
مالک محترم خودروی بدلیل عدم التزام به تعهد اخذ شده در چارچوب جرم کشف حجاب در آدرس دستور توقیف خودروی شما در سامانه پلیس صادر گردیده است. لذا جهت پیگیری و تعیین تکلیف به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت مراجعه کنید چند روز پیش این پیامک برای من اومد و من وقت نکردم برم باز امروز این پیامک اومد ولی آدرسش فرق میکنه و اینکه این چند روز اصلا ماشین بیرون نرفته خواستم ببینم الان من مراجعه کنم ماشین توقیف میشه؟

پاسخ ها :

پیامک توقیف خودرو کشف حجاب پیامک توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی پیامک کشف حجاب در خودرو کشف حجاب در خودرو توقیف خودرو پلیس امنیت اخلاقی خودرو