مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید

با سلام. بنده از شخصی بابت توهین و تهدید شکایت کرده ام. ایشان در دادگاه تجدید نظر به دو سال حبس تعلیقی محکوم شدند. میخواستم بدونم دو سال حبس تعلیقی ایشان دقیقا از چه زمانی شروع میشه. در حکم دقیقا این جملات نوشته شده: مستندا به مواد 46 و 52 و 54 قانون مجازات اسلامی به دو سال حبس تعلیقی محکوم میگردند.
لطفا به من بفرمایید که در ماده 54 منظور از صدور قرار ، کدام قرار است؟ قرار در دادگاه بدوی؟؟؟؟ یا نه
ممنون

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام مدت تعلیق از تاریخ صدور حکم شروع میشود . منظور از قرار در ماده 54 قانون مذکور قرار تعلیق مجازات میباشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
منظورقرارتعلیق اجرای مجازات است