مشاوره حقوقی رایگان - استعفای هیات مدیره مجتمع ساختمانی

با سلام و عرض ادب من در ساختمانی عضو هیات مدیره بودم. از فروردین سال جاری استعفا دادم و طی نامه ای که عکس آن را در گروه واتساپ گذاشتم و خروج خود را اعلام کردم و دیگر یکی از صاحبان امضا نیستم. با توجه به اینکه به صورت مکتوب خروج بنده توسط دیگر اعضا تایید نشده لطفا آیا:
1. برای خروج یکی از اعضاء موافقت مابقی کافی است؟
2. آیا نیاز به اظهارنامه حقوقی هست؟
3. آیا با توجه به اینکه قبلا خارج شده ام ارسال اظهارنامه در حال حاضر دال بر این نیست که تا این تاریخ عضو هیات مدیره بوده ام؟
4. آیا اظهارنامه باید برای تک تک اعضا ارسال شود یا صرفا برای رییس هیات مدیره کفایت می کند؟
با تشکر فراوان