مشاوره حقوقی رایگان - دادن شماره ملی و شماره کارت بانکی به یه شیاد

با سلام . من جویای کار در سایت ... بودم. کسی با واتساپ پیام داد و شماره ملی و یک شماره کارت بانکی از من گرفت. ایا مشکل قانونی میتونه ایجاد کنه و یا میتونه حساب بانکیم خالی کنه .. ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.جواب دادن دقیق به این سوال درحوزه تخصصی وکلا نیست.ولی با توجه به افزایش سوء استفاده از این قبیل اطلاعات بهتر است حساب بانکیتان را ببندید.