مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به درخواست تعدیل تقسیط مهریه

با سلام. بنده سال 91 از همسرم جدا شدم و چون ایشون دانشجو بودن و درآمدی نداشتن دادگاه مقرر کرد 4 ماه یک سکه پرداخت بشه. الان برای آخر برج مهر99 احضاریه جلسه درخواست تعدیل اومده برام، نمیدونم اموالی به نامشون هست یا خیر اما سوالم اینه: با اینکه الان چند سالی هست که شاغل شدن و درآمد 5،6 تومانی هم دارن، امکانش هست بدون حضور من در جلسه، با درخواستشون موافقت نشه؟ اگر موافقت بشه امکان داره تقسیط مهریه به چه صورت بشه؟ تا الان 4 ماه یک سکه بوده. تعداد کل سکه ها هم 50 بوده که تا الان 28 تاش پرداخت شده. ممنون میشم راهنماییم کنید که لزومی داره در جلسه حضور داشته باشم یا خیر.

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما ،با توجه به شرایط حاضر امکان پذیرفتن دادخواست تعدیل ایشون بسیار یاد می باشد و ممکنه بشه هشت ماهی یه دونه سکه ،به هر حال احتمال پذیرفتن زیاد..