مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد وحشت و حمله سگ

سلام بنده وقتی چند بار رفتم داخل پارکی توسط یه سگی وحشی که همیشه با صاحبش اونجاست مورد حمله قرار گرفتم که فرار کردم چند بار هم گفتم که این نژاد هاسکی خطرناکه و بار اخر که گفتم صاحبش با بی احترامی و زشت با من رفتار کرد و فحش داد
سگش ازادانه داخل پارک بدون پوزه بند و قلاده میچرخه اما توجه نمیکنه ازش شکایت میخوام بکنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل پیگیری است
در صورت تمایل، تماس بگیرید