مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه دادرسی

سلام وقت بخیر من در ارتباط با هزینه دادرسی پرونده ای اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دادم ، با توجه به اینکه مدت رسیدگی طولانی شده و پرونده بین محاکم کهریزک و شهر ری در رفت و آمد هست خواستم بدونم الان اگر بخوام هزینه را بدهم چه کار کنم؟ نمیخواهم دیگر به اعسار از پرداخت هزینه دادرسی در این پرونده رسیدگی شود میخوام هزینه را بدهم تا به اصل موضوع رسیدگی شود . سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید به دادگاه اعلام نمایید که پولی به دستان رسیده و قصد دارید هزینه را پرداخت نمایید. همین