مشاوره حقوقی رایگان - سلام من تا حالا به چند جا پیام دادم ولی موفق نشدم نتیجه ای بگیرم در همسایگی ما دوتا از واحدهای چپ

سلام من تا حالا به چند جا پیام دادم ولی موفق نشدم نتیجه ای بگیرم در همسایگی ما دوتا از واحدهای چپ و راست مجاور بنده هستند که برای بنده مزاحمت ایجاد میکنند و زمانی که من منزل نیستم با همسرم شروع به ارتباط میگذارند و هم اکنون که متوجه شده و اقدام به شکایت کرده ام هم از همسر و هم از همسایه ... همسر گذاشته رفته به مدت سه ماه میشود و همسایه ما یکی از پسرانش از قرار معلوم ارگانی میباشد هر کاری میکنم چون خون دستش باز است به بنبست میرسم . لطفا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما نیاز به مشاوره حقوقی حضوری دارید از این طریق به جواب درستی نمی رسید.