مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام ...
من یه پژو 405 مدل 96 دارم که بصورت قراردادهای سه ماهه با ماشین برای اداره برق مهندسین و کارکنان آنجا را جابجا میکنم ... همسر سابقم برای وصول بخشی از مهریه خود، تقاضای توقیف ماشین رو کرده و من هم نامه ای از اداره برق مبنی بر اینکه خودم و ماشینم تحت اجاره اداره برق هستیم به اداره ثبت ارائه نمودم ... آیا با توجه به اینکه خودروی من تاکسی زرد نیست و در ضمن همسر دیگری هم اختیار کردم, همسر سابق میتونه ماشین رو توقیف کنه؟ و یا اگر همسر سابقم پرونده رو در اداره ثبت مختومه کنه و از طریق دادگاه اقدام کنه و مثلا تقاضای تامین خواسته بده، موفق به توقیف فیزیکی و به فروش رسوندن ماشینم از طریق مزایده میشه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در هر صورت اگر اثبات نمایید که خودرو وسیله امرار معاش است دادگاه یا اجرای ثبت رفع توقیف می نمایند