مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین قسطی از ایرانخودرو و پرداخت نکردن اقساط

سلام بنده سال 94 یک خودرو اریسان از ایرانخودرو خریدم و بابتش 8 تا چک دادم و 2 تا از چکها رو پاس کردم و 6 تا باقی مونده و تا الان هم غیر از چند مورد اس ام اس اتفاقی نیفتاده الان هم شرایط پرداخت بصورت یکجا رو ندارم میخواستم بدونم که پرونده بره دادگاه اونجا برام قسط بندی میکنن چون خود ایرانخودرو قبول نمیکنه میگه چک دادی باید پرش کنی. ممنون میشم جواب بدین
سند خودرو به اسم خودمه و داخلش نوشته سند رهن می باشد.

پاسخ ها :

ناتوانی در پرداخت اقساط خودرو چک اقساط خودرو اقساط خودرو خرید و فروش خودرو