مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تنظیم قرارداد فروش قسطی خودرو و فسخ آن

سلام
در قرارداد فروش قسطی خودرو چه مواردی ذکر کنیم تا در صورت پاس نشدن هر یک از چکهای اقساط که خریدار داده بتوانیم سریعا خودرو را پس بگیریم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هر یک از چک ها ب هر دلیلی پاس نشد، حق فسخ یکجانبه در نظر بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متني تخصصی تنظیم گردد
با یک وکیل مشورت نمایید و متنی تخصصی تنظیم گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همین مطالب را که فرمودید به عنوان شرط فسخ در مبایعه نامه ذکر کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در قرارداد شرط فسخ در صورت ، عدم وصول هر کدام از چک ها را ذکر نمایید و