مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

سلام بنده سال 96تو پیرانشهر به خاطر یک مامور انتظامی که ترور شد از اداره اگاهی زنگ زدن و رفتم بعد که رفتم با شکنجه زیاد میخواستن اعتراف کنم که من همچین کاری کردم بعد از دو روز شکنجه اخرش اعتراف به حمل مشروبات الکلی که خودرو هیچ مشخصاتی نداشت و فاقد همه چی بود کردم و بعد از یک هفته فرد تروریست معلوم شد و فرار کرد بعدش من وثیقه 1میلیاردو360 میلیون تومان گذاشتم الانم حکمم 5سال برای حمل یک سال برای پلاک جعلی و1میلیاردو360میلیون تومان جریمه نقدی هستش بعد که اعتراض زدم برا مرکز استان هم همین حکم قطعی شد و صادر شد و من تو این پرونده اصلا هیچ گناهی ندارم و من باید به خاطر چی برم زندان که به زور شکنجه قبول کردم من باید بی گناهیمو به کی بگم که نرم زندان در ضمن از ارومیه هم فرصت اعتراض برای دیوان عالی کشور ندادن

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

متاسفانه شما خیلی دیر اقدام به اخذ مشورت با وکیل کرده اید سعی کنید با دفتر رهبری نامه نگاری کنید خیلی متاسفم دوست عزیز