مشاوره حقوقی رایگان - چک تضمین بابت قرارداد

سلام بنده یک فقره چک 120 میلیونی بدون تاریخ بابت قرار داد به کارفرما دادم و در متن چک نوشته شده بابت قرارداد و موضوع قراردادم نوشته شده ولی کلمه تضمین را ننوشتم و مشخصات چک در قرارداد ثبت نشد کارم طبق قرارداد تحویل دادم ولی کارفرما به دلیل نچرخیدن کارش چک تاریخ زده و برگشت زده و شکایت حقوقی کرده و ادعا داره مبلغ چک طلب داره چطوری باید اثبات کنم چک بابت تضمین بوده و لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما می بایست در متن چک قید میکردید و همچنین انرا در قرارداد دکر میکردید و
الان وجود چک در دست دارنده نشان طلب ایشان است
شما می بایست این موصوع را از طریق شاهد و ادله اثبات نمایید و همچنین به قرارداد فیمابین و انجام تعهدات مربوطه تو سط شخص و پرداخت مابه ازای تعهد قراردادی تان بتوانید تصمینی بودن ان چک را اثبات نمایید

موفق باشید

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام با توجه به درج موضوع قرارداد با معرفی شاهد در دادگاه اعلام نمایید چک در راستای قرارداد و جهت تضمین بوده و از خواهان بخواهید منشا طلب خود را اعلام نماید که به چه علتی این مبلغ چک از شما دریافت داشته در حالی که کارفرما بوده و شما برای ایشان کار کرده اید .

پرسشگر :

سلام و تشکر
با توجه به اینکه شاهد و ادله و خود قرار داد فیمابین وجود دارد برای استرداد چک دادخواست تقابل بدهم بهتره یا راه دیگری پیشنهاد دارید
با سپاس فراوان

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام مجدد دادخواست تقابل مبنی بر استرداد لاشه چک میتوانید بدهید ولی میبایست نزدیک به 4 میلیون تومان هزینه دادرسی پرداخت نمایید که در صورت عدم موفقیت شما در دفاع از جیب شما خواهد رفت لذا به نظر اینجانب بهتر است دفاعیات خود را انجام و پس از پیروزی و اخذ رای با رای صادره دادخواست استرداد لاشه چک را طرح نمایید