مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعاده به کار

با سلام. بنده سال 83 بورسیه ی شرکت کشتیرانی ج.ا.ا شدم و 10 سال تعهد کاری به این شرکت دادم. از سال 88 پس از پایان تحصیل مشغول به کار روی کشتی شدم که متاسفانه حین انجام کار در کشتی حادثه ای برایم اتفاق افتاد. پزشک معتمد شرکت دستور به کار در کشتی های سفر سفر محدود داد که قسمت کارکنان چندان توجهی به این مطلب نکرد. در کشتی های بعدی عوارض ناشی از این حادثه که برخورد با مواد شیمیایی بود بارها باعث شد به دستور پزشک معتمد بنده از کشتی پیاده شوم تا اینکه در سال 91 پرونده ی بنده به کمیسیون پزشکی رفت و با طولانی شدن جواب کمیسیون بنده شخصا درخواست بازگشت به کشتی را دادم که مورد قبول کارکنان قرار گرفته و برای بنده وضعیت انتظار برای کشتی در نظر گرفتند اما متاسفانه با گذشت زمان و عدم تماس شرکت برای اعزام به کشتی بطور شفاها به بنده اعلام شد نظر کمیسیون ظاهرا مبنی بر عدم توانایی شما برای اعزام به کشتی است و احیانا در صورت امکان در خشکی برای شما پستی در نظر گرفته می شود و یا پس از پایان ده سال تعهد خود به خود شما از شکرت منفک می شوید. بنده با این تصور و بدون اطلاع از شرایط جدیدم در شرکت منتظر پایان این 10 سال بودم که متاسفانه اوخر سال گذشته نامه ای از طرف شرکت مبنی بر غیبت این جانب در این مدت به اینجانب رسید و خواهان تعیین وضعیت ( بازگشت به کار و یا تسویه حساب) شدند که بنده طی نامه ای علاوه بر شرح ماوقع خواهان بازگشت به کار و تعیین و تکلیف سنواتی که بنده با خیال انتظار برای پایان قرارداد گذراندم شدم که ظاهرا نفرات جدید در شرکت که از وضعیت بنده مطلع نبوده و همراه سایر غایبین برای بنده نامه ارسال کرده بودند پس از مطالعه نامه و عدم پاسخ روشن خواهان تسویه این جانب شدند و عبارت "وفق قوانین همکاری با شما ممکن نیست" مرغوم نمودند.
و پس از ارسال نامه ی دوم اینجانب و شرح بیشتر اتفاقات گذشته تا امروز هیچ گونه پاسخی برای بنده ارسال نشده است. لذا بنده قصد شکایت و دادخواست اعاده به کار و جبران خسارت دارم. ایا با توجه به این موارد ذکر شده شانسی برای بنده وجود دارد یا خیر اگر برای موفقیت راهنمایی بفرمایید سپاس گذار خواهم بود.
ضمنا لازم به ذکر است منظور از تسویه حساب طی نامه ی شرکت یعنی بنده هزینه های مورد تعهد حین قرارداد را بپردازم و به خدمت سربازی بروم ولی تسویه حساب پس از 10 سال یعنی پرداخت سنوات وکارت پایان خدمت به بنده. همچنین لازم به ذکر است کارکنان کشتیرانی شاغل روی کشتی حین کار در چند وضعیت مختلف هستند یا در حال کار روی کشتی هستند یا در مرخصی استحقاقی پس از پیاده شدن از کشتی هستند و یا در انتظار کشتی برای اعزام و یا مرخصی استعلاجی یا پیگیر استعلاجی و در صورتی که فرد هیچ کدام از وضعیت های فوق را نداشته باشد غیبت محسوب شده و وفق مقررات بخورد می شود اما بنده پس از پیاده شدن از کشتی به دلیل بیماری در وضعیت پیگیر استعلاجی قرار گرفتم و شخصا خواها تغییر وضعیت به انتظار برای کشتی شدم ولی متاسفانه تنها یک روز پس از این وضعیت علارغم اینکه شرکت می بایست چنانچه به هر دلیلی با درخواست بنده برای اعزام به کشتی مخالفت می کرد بنده دارای مرخصی استحقاقی بوده و شرکت ملزم به لحاظ کردن این مرخصی برای بنده بود اما نه تنها شرکت هیچ گونه اطلاعی به بنده در خصوص تغییر وضعیت بنده نداد بلکه بدون لحاظ کردن حق قانونی مرخصی استحقاقی اخرین کشتی برای بنده غیبت و فسخ قرارداد لحاظ کرده است.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر درخواست تبدیل وضعیت شما برای اعاده به کار و یا وضعیت انتظار ثبت شده باشد به عنوان دلیل و مستند جهت برگشت به کار با طرح شکایت در اداره کار منتج به نتیجه خواهد شد.