مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باعرض سلام. حدود پنج ماه پیش پسر به همراه مادر و دایی شب ساعت حدودا یک بعد نیمه شب از خیابان که برمیگشتن یک کوچه پایین تر از منزل خودمان یک عده جلو ماشین انها را گرفته و شیشه و مقداری از بدنه ماشین را زیان بار میکنند شکایت به دادسرا کردیم شهود رفتن و شهادت دادن. حال حکم پرونده به این شرح امده است. بنا به مراتب فوق دادگاه بزهکاری متهمین را محرز و مسلم تشخیص داده با توجه به اینکه در نظریه کارشناسی خسارت وارده کمتر از صد میلیون ریال بوده لذا مستندا به ماده677 قانون تعزیرات و بند ماده یک قانون کاهش مجازات حبس هر یک از متهمین را به پرداخت جزای نقدی 593000 تومان در حق صندوق دولت محکوم می نماید. پرسشم اینه که کجای این حکم احقاق حق شاکی بوده و کجا رسم است که به مردم توهین و افترا و ناسزا بگی و اموالشو نابود کنی بعد حکم به جزای نقدی اونم به حساب صندوق دولت بیاد

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام میتوانید به استناد حکم کیفری صادر شده برای متجاوزین بر علیه آنها برای گرفتن خسارت عمدی وارده به خودرو خود از طریق محاکم حقوقی استفاده کنید رای صادر از جنبه کیفری صادر گردیده است برای وصول خسارت وارده به خودرو دعوی حقوقی مطرح نمائید .