مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

سلام. حدود سه سال پیش شخصی ادعا کرد که مبلغ مشخصی پول به من داده و سه تا شاهد که معلوم نیست از کجا آورده بود هم در دادگاه حاضر شدند. هم در دادگاه اولیه و هم در دادگاه تجدید نظر شهادتشون قبول شد و من محکوم شدم. میخوام بدونم امکان نقطه زنی شاهد ها بعد از این مدت هست؟ چون وکیل من هم میگه دوباره میشه ازش شکایت کرد و دستور توقف حکم گرفت. خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید یا پرونده مشابهی داشتید به من اطلاع بدید. متشکرم.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام خیر مدت نقطه زنی 6 ماه است مگر دلیل دیگه ای برای توقف حکم و اعاده دادرسی داشته باشید