مشاوره حقوقی رایگان - زمان پرداخت دیه

با سلام. میخواستم بپرسم من مادرم اول برج 12 تصادف کردن و بعد هم مادرم به رحمت خدا رفت و الان نزدیک 40 روز است که پرونده تکمیل شده و بردیم بیمه. حالا میخواستم ببینم کی این دیه را به ما میدن چون میگن یک ماه بیشتر نمیشه ولی الان 40 روز شده. ممنون که جوابم زودتر بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام باید پرونده تکمیل و رأی صادر بشه و بعد قطعیت دادنامه دیه پرداخت میشه