مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات فروشنده ملک

با سلام. زمینی خریداری کردم. فروشنده متعهد شد زمین مورد معامله را دیوارکشی کند و احداث خیابان 8 متری شهرک، نصب درب شهرک و انشعاب آب و برق مشاع تا تاریخ 15/ 7 /99 انجام دهد. ولی به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکرده. البته از کل ثمن معامله، مبلغ 185 میلیون باقی مانده که طی یک فقره چک به ایشان پرداخت شده و در قرارداد ذکر شد در صورت عدم انجام تعهد قابل وصول نمی باشد و بعد از انجام تعهدات قابل وصول است. تاریخ چک 5/ 8/ 99 می باشد. حال بنده باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

زهره زینالی

سرکار خانم زهره زینالی :

ابتدا اظهارنامه رسمی مبنی بر اجرای تعهدات برای فروشنده ارسال کنید در صورت عدم انجام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به انجام تعهد ثبت کنید