مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد پنجره

سلام. آپارتمان ما شمالی جنوبی هست و ما در قسمت شمالی هستیم. یکی از اتاق های ما پنجره و نورگیر ندارد. آیا امکان دارد مجوز بگیریم و در ضلع غربی پنجره در بیاریم؟ ما طبقه چهارم هستیم و ضلع غربی ما یک آپارتمان دو طبقه هست که پنجره ای که میخواهیم در بیاریم بالای پشت بام آن ها هست و همسایه هم رضایت دارد. از نظر این که بعدا موقع ساخت شاید پنجره کور بشه، مشکلی نداریم.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
در فرض سوال اشکال قانونی وجود ندارد ،ولی با توجه به اینکه شهرداری تا رضایت رسمی محضری از مالکین ملک مجاور دریافت نکن اجازه نمیدهد،بعید به نظر میرسد مجاورین جهت دادن رضایت و اجازه تا این مرحله پیش بیایند.
والله اعلم